Inschrijven


Vanwege mijn reguliere werkzaamheden kan ik maar een beperkt aantal cursussen per jaar geven.


  • De basiscursus kunstgeschiedenis wordt weer gegeven in de herfst van 2020.
  • De vervolgcursus kunstgeschiedenis wordt weer gegeven in het voorjaar van 2021.
  • De cursus wetenschapsgeschiedenis wordt weer gegeven in het najaar 2021.


De exacte data zullen enkele manden voorafgaand aan de cursus vermeld worden.


Om meer informatie te krijgen over de cursus, op de hoogte gehouden te worden of om u in te schrijven, stuur dan een mail naar het onderstaande adres:

                                                                                 ron_augustus@msn.com

info@kunstverhalen.nl

Locatie en tijdstip cursus

De cursus wetenschapsgeschiedenis wordt gegeven in de voormalige aula van de universiteit Nijmegen. Momenteel is er het Karel de Grote College gevestigd. Het bijzondere en monumentale pand is gebouwd in 1931. 


Deze bijzondere cursuslocatie ademt nog steeds de sfeer van historie en academia. Ik ben het Karel de Grote College dan ook dankbaar dat op deze bijzondere plek de cursus gehouden kan worden.


Het Karel de Grote College is officieel gevestigd in Nijmegen aan de Wilhelminasingel 13-15, maar het pand ligt direct aan de Wedren. Het is er makkelijk parkeren op de parkeerplaats van de Wedren en is zo’n tien minuten lopen vanaf het staton Nijmegen.


De kosten bedragen Euro 12,50 per avond, inclusief een kopje koffie per avond en een uitgebreide cursusmap. Totale kosten voor tien lessen bedragen dus slechts Euro 125,—. De betaling dient bij aanvang van de eerste les te hebben plaatsgevonden. De lage prijs kan worden gevraagd omdat er geen winstoogmerk is. 


Weten is Zien 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK